värdar & värdinnor

Under konferenser, på evenemang, i showroom, på kontorshotell och mässor. Det finns otaliga tillfällen då det behövs professionella och karismatiska värdar/värdinnor på plats. Vi har erfarenhet från att arbeta med extremt kräsna kunder med höga krav och i de fall det behövs en specifik kompetens har vi även möjlighet att specialutbilda vår personal. Det är många företag som uteslutande använder sig av vår personal vid evenemang och bland kunderna finns det många företag som har personalen som en av deras främsta konkurrensfördelar.

Utöver personalen som arbetar på plats har vi alltid möjlighet att tillhandahålla övrig utrustning eller material i samband med uppdraget. Ni kanske skall genomföra en kundundersökning som kräver ipads, önskar hjälp med rollups till en mässa eller vill att vi tar fram underlag för att hantera gästlistor digitalt.

Exempel på uppdrag vi hjälper våra kunder med:  

  • Konferensvärdinnor till ett exklusivt kontorshotell
  • Mässvärdar på några av de största mässarenorna
  • Bussvärdar som hjälper resenärer rätt vid stationen
  • Personer som informerar om nya produkter på olika varuhus
läs mer

Vad säger våra kunder?

Linda Bengtsson | Press Manager
KRY
När vi med kort varsel behövde personal till ett arrangemang kontaktade vi Puzsle som med stort engagemang, energi och en fantastisk service löste ut vårt unika behov

Hanna Theander | Production Manager
Smokk Agency
I position som eventbyrå har vi återkommande gånger bokat eventpersonal via Puzsle. Vi är tacksamma för att Puzsle har kunnat leverera med kort varsel och alltid varit snabba på att återkoppla. Vi får alltid ett personligt och positivt bemötande och de är måna om att leverera rätt person för rätt jobb. Med dessa ord kan vi varmt rekommendera Puzsle.

Stephanie Nilsson | Production Manager
Revolve Concept
Vi fick hjälp av Puzsle i Göteborg med värdinnor för en viktig kund till oss. Processen flöt på smidigt och dem förstod snabbt vårt behov och tog fram bra kandidater. Ett extra plus för deras flexibilitet och snabba återkoppling. Rekommenderar varmt!

Malin Ledin
Graaf Ledin PR
Vi är mycket nöjda med vårt samarbete tillsammans med Puzsle. De var så tillmötesgående från början till slut och hjälpte oss skapa ett fint event tillsammans!

Showit Kidane
Hoss Agency
Vi har använt oss av Puzsle på många event där vi fått hjälp med olika typer av tjänster. Puzslarna är alltid tillförlitlig arbetskraft som alltid kommer i tid, är välinformerade, jobbar hårt och effektivt under den avsatta arbetstiden. För oss är bra service A&O och Puzslarna lever alltid upp till våra höga krav.

Alexander Johansson
Management Event
Med en fantastisk besättning och ledning har puzsle överträffat våra förväntningar och bidragit till en trygg och säker leverans mot våra kunder.

Viktoria Johansson
Sandvik AB
Puzsle hjälpa till att arrangera vår Sommarfest och det var en fröjd att arbeta med dom då allt var möjligt och de levererade högsta klass i alla led. Jag kände mig hela tiden fullkomligt trygg tack vare Puzsle och det professionella sätt som jag blev bemött på varje gång som vi var i kontakt. Jag skulle varmt rekommendera Puzsle till alla som behöver hjälp med vilket event som helst då de uppfyllde alla mina önskemål och mer därtill

Nina Huss
Convendum Stocholm City AB
Perfektion på personal och toppen att Puzsle är flexibla med tider och snabba i vändningarna när vi oftast är i sista minuten.

Julia Bergström
Lugerinc AB
När vi skulle starta vår Pop-up butik i Sturegallerian letade vi efter en samarbetspartner och upptäckte Puzsle via Ryska Posten. Ett samarbete som funkar utmärkt för oss då butiken är öppen sju dagar i veckan. Vi är även glada att kunna förmedla deras bemanningstjänst till våra partners som jobbar under Way Out West

Isabella Löwengrip
Löwengrip Invest
Tack puzsle! Ni var otroliga och jag kommer alltid vilja ha er hjälp på alla framtida tillställningar som jag håller i

Martin Gustafsson
Sneakersnstuff
”Trots snäva tidsramar och höga krav levererar puzsle alltid otroligt bra. Snabb, enkel kommunikation och träffsäker leverans i alla led”

vill du veta mer om oss och våra tjänster?