serveringspersonal

Middag, fest, konferens eller event vi har passande serveringspersonal för alla tillfällen och har mycket noggranna rekryteringsprocesser för att säkerställa att all personal har rätt kompetens. Antingen kan ni ta in oss som ett komplement till er egen personal eller så låter ni oss förse er med all den personal ni behöver ha. Vi är öppna för alla typer av förfrågningar och hjälper till med allt från mindre privata tillställningar med enstaka personer till större arrangemang där det krävs många olika kompetenser och hjälp under hela genomförandet.

För att säkerställa att vår personal har rätt kompetens har vi en intern serveringsskola löpande under året där vi går igenom allt ifrån hur man dukar- och dukar av ett bord till hur man fatserverar och hur mycket dryck som skall serveras i de olika glasen. Detta är både ett tillfälle att kompetenssäkra de personer som anser sig kunna servera samt ett tillfälle för de som inte arbetat med servering tidigare att lära sig grunderna inför enklare serveringsuppdrag hos kund.

Exempel på uppdrag vi hjälper våra kunder med:  

  • Hjälper eventbolag med bar och servis under produktlanseringar och pressevent
  • Bemannar VIP-logerna på en av de största evenemangsarenorna
  • Hjälper cateringbolag med personal som dekorerar matsalen innan middagen, välkomnar gästerna, serverar under kvällen samt ansvarar för baren efter middagen
  • Hjälper många företag under sommar- och julfester med all personal på plats
läs mer

Vad säger våra kunder?

Linda Bengtsson | Press Manager
KRY
När vi med kort varsel behövde personal till ett arrangemang kontaktade vi Puzsle som med stort engagemang, energi och en fantastisk service löste ut vårt unika behov

Hanna Theander | Production Manager
Smokk Agency
I position som eventbyrå har vi återkommande gånger bokat eventpersonal via Puzsle. Vi är tacksamma för att Puzsle har kunnat leverera med kort varsel och alltid varit snabba på att återkoppla. Vi får alltid ett personligt och positivt bemötande och de är måna om att leverera rätt person för rätt jobb. Med dessa ord kan vi varmt rekommendera Puzsle.

Stephanie Nilsson | Production Manager
Revolve Concept
Vi fick hjälp av Puzsle i Göteborg med värdinnor för en viktig kund till oss. Processen flöt på smidigt och dem förstod snabbt vårt behov och tog fram bra kandidater. Ett extra plus för deras flexibilitet och snabba återkoppling. Rekommenderar varmt!

Malin Ledin
Graaf Ledin PR
Vi är mycket nöjda med vårt samarbete tillsammans med Puzsle. De var så tillmötesgående från början till slut och hjälpte oss skapa ett fint event tillsammans!

Showit Kidane
Hoss Agency
Vi har använt oss av Puzsle på många event där vi fått hjälp med olika typer av tjänster. Puzslarna är alltid tillförlitlig arbetskraft som alltid kommer i tid, är välinformerade, jobbar hårt och effektivt under den avsatta arbetstiden. För oss är bra service A&O och Puzslarna lever alltid upp till våra höga krav.

Alexander Johansson
Management Event
Med en fantastisk besättning och ledning har puzsle överträffat våra förväntningar och bidragit till en trygg och säker leverans mot våra kunder.

Viktoria Johansson
Sandvik AB
Puzsle hjälpa till att arrangera vår Sommarfest och det var en fröjd att arbeta med dom då allt var möjligt och de levererade högsta klass i alla led. Jag kände mig hela tiden fullkomligt trygg tack vare Puzsle och det professionella sätt som jag blev bemött på varje gång som vi var i kontakt. Jag skulle varmt rekommendera Puzsle till alla som behöver hjälp med vilket event som helst då de uppfyllde alla mina önskemål och mer därtill

Nina Huss
Convendum Stocholm City AB
Perfektion på personal och toppen att Puzsle är flexibla med tider och snabba i vändningarna när vi oftast är i sista minuten.

Julia Bergström
Lugerinc AB
När vi skulle starta vår Pop-up butik i Sturegallerian letade vi efter en samarbetspartner och upptäckte Puzsle via Ryska Posten. Ett samarbete som funkar utmärkt för oss då butiken är öppen sju dagar i veckan. Vi är även glada att kunna förmedla deras bemanningstjänst till våra partners som jobbar under Way Out West

Isabella Löwengrip
Löwengrip Invest
Tack puzsle! Ni var otroliga och jag kommer alltid vilja ha er hjälp på alla framtida tillställningar som jag håller i

Martin Gustafsson
Sneakersnstuff
”Trots snäva tidsramar och höga krav levererar puzsle alltid otroligt bra. Snabb, enkel kommunikation och träffsäker leverans i alla led”

vill du veta mer om oss och våra tjänster?