Puzsle goes Way Out West

Göteborgsfestivalen Way Out West intog Stockholm under några månader genom en pop-up butik i Sturegallerian och självklart ansvarade puzsle för att bemanna butiken. Butiken invigdes med ett artistframträdande från Grammisvinnaren Jireel och följdes av fler spelningar av det lilla och intima slaget. 

Limiterade biljetterbjudanden, klädsamarbeten, intima konserter och unika designsamarbeten med artister, konstnärer och profiler är vad som har erbjudits under våren och sommaren.

I samband med att Billie Eilish spelade på Lollapoloza i Stockholm såldes exklusiv merch i butiken i Sturegallerian. Då merchen var så pass unik att den inte gick att få tag på någon annan stans var det extremt högt tryck i butiken och vi hade ett helt gäng puzslare på plats för att ta emot alla besökare. 

Vi är även glada och stolta över att Luger som arrangerar Way Out West varit så nöjda att de valt att förmedla våra bemanningstjänster till sina partners.

När vi skulle starta vår Pop-up butik i Sturegallerian letade vi efter en samarbetspartner och upptäckte Puzsle via Ryska Posten. Ett samarbete som funkar utmärkt för oss då butiken är öppen sju dagar i veckan. Vi är även glada att kunna förmedla deras bemanningstjänst till våra partners som jobbar under Way Out West”
Julia Bergström
Lugerinc AB


vill du veta mer om oss och våra tjänster?