Bli en del av oss

På puzsle gör vi det möjligt för dig som älskar service att pussla in spännande uppdrag i din kalender precis när det passar dig. Du kan välja uppdrag själv utifrån vad som passar din profil och du behöver bara meddela oss vad du kan och vill arbeta med samt när du är tillgänglig så presenterar vi passande uppdrag för dig.

Bli en del av oss

Utveckling & engagemang

På puzsle har vi högt i tak och korta ledtider mellan idé och handling vilket skapar en dynamisk arbetsplats där alla springer snabbt och hoppar högt samtidigt som vi arbetar mycket i team och värderar gemenskap väldigt högt. Vi är övertygade om att så länge vi har de absolut bästa medarbetarna så löser sig resten. För att lyckas med det arbetar aktivt för att skapa en härlig miljö med en inspirerande och inkluderande kultur som uppmuntrar till utveckling och engagemang.

Lön varje vecka

Känner du igen känslan när pengarna sinar och lönen är långt bort? Det är en känsla som få tycker om och därför har vi slopat lön den 25e och ersatt det med lön varje vecka. Tack vare smart teknik och moderna partners får alla puzslare på ett smidigt sätt lön redan veckan efter genomfört uppdrag, jackpot helt enkelt.