Bli en del av oss

På puzsle gör vi det möjligt för dig som älskar service att pussla in spännande uppdrag i din kalender precis när det passar dig. Du kan välja uppdrag själv utifrån vad som passar din profil och du behöver bara meddela oss vad du kan och vill arbeta med samt när du är tillgänglig så presenterar vi passande uppdrag för dig.

Bli en del av oss

Utveckling & engagemang

På puzsle har vi högt i tak och korta ledtider mellan idé och handling vilket skapar en dynamisk arbetsplats där alla springer snabbt och hoppar högt samtidigt som vi arbetar mycket i team och värderar gemenskap väldigt högt.

Som puzslare blir du en del av ett dynamiskt och fartfyllt team med höga ambitioner som älskar utmaningar och att lämna oväntade avtryck. Du får vara med på en spännande och fartfylld resa med spännande möjligheter där du får utmana dig själv samtidigt som du får en unik möjlighet att komma i kontakt med många olika uppdragsgivare. Du kan välja uppdrag själv utifrån vad som passar din profil och din lediga tid och du har även möjlighet att bli presenterad för uppdrag som är utvalda speciellt för dig.