Butikslansering av N.C.P. Essentials

N.C.P. Essentials är ett nytt svenskt märke på marknaden med bland annat Naoim Rapace som kreativ direktör. Produktlinjen N.C.P. Essentials består av unisexa och veganska produkter som kan kombineras på olika sätt för att skapa den bäst anpassade skönhetsrutinen för din huds unika behov. 

För att förmedla produkterna på bästa sätt beslutade teamet bakom N.C.P. att det skulle genomföras demonstrationer i olika skönhetsbutiker. Dels för att kunderna skulle få dofta, känna och testa produkterna men främst för att kunna ge professionell vägledning utifrån varje persons egna önskemål, behov och hudtyp och självklart hade vi passande puzslare för detta.  

Teamet fick genomgå en spännande utbildning och placerades därefter ut i olika butiker runt om i Stockholm och Göteborg. Under uppdraget var vi ansiktet utåt för N.C.P. och hjälpte besökare att prata om produkterna och olika hudvårdsrutiner. Vi hjälpte kunderna att finna rätt produkter för deras hud och sist men inte minst spred vi positiv energi på plats – någonting vi alltid gör med bravur!

vill du veta mer om oss och våra tjänster?